2109228231 Μανδροκλεους 45 & Μαραίη 1, Νεος Κόσμος nikolaosagapitos@gmail.com
hero image
 
 
 
     
 

Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε.
Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων | Νέος Κόσμος Αττική


Η εταιρεία Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει έδρα στο Νέο Κόσμο προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρων παντός τύπου σε όλη την Αττική.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που μετρά από το 1968 εξυπηρετώντας ιδιώτες και επιχειρήσεις άμεσα και αποτελεσματικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Προηγμένες υπηρεσίες
 
     
 
Οι πολυάριθμοι πελάτες μας σε όλη την Αττική και τα έργα μας, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας. Μένουμε στο πλευρό σας έπειτα από το πέρας των εργασιών για ό,τι χρειαστείτε.
 
Στόχος μας είναι ανάπτυξη και η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας μέσα από την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό που αποπνέει κάθε μας έργο.
 
 
     
 
 
 
 
     
  Αξιόπιστα προϊόντα


Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου προσφέροντας εξατομικευμένες, σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη
 
     
 
 

 


ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ

 


ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές στον κλάδο.

 


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Τηρούμε όλες τις αναγκαίες προδιαγραφές και προσφέρουμε υψηλά πρότυπα ασφαλείας σε κάθε μας έργο.

 


ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν δίνουν λύσεις ακόμη και στους πιο ιδιαίτερους χώρους, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες σας στο έπακρο.

 

 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις, με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2109228231 / 6944616642