2109228231 Μανδροκλεους 45 & Μαραίη 1, Νεος Κόσμος nikolaosagapitos@gmail.com
hero image
 
 
 
     
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε. | Νέος Κόσμος Αττική


Η επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρων είναι ουσιώδεις διαδικασίες για τη διασφάλιση ασφαλούς, αξιόπιστης και αποτελεσματικής λειτουργίας τους.

Οι τακτικοί έλεγχοι και οι επισκευές συμβάλλουν στην πρόληψη προβλημάτων, παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση προς τα πρότυπα ασφαλείας. 

Στην τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής σε περίπτωση βλάβης, αλλά και συντήρησης των ανελκυστήρων σας με άμεση ανταπόκριση και προσιτές τιμές.

 
     
   
 
 
     
  Προγραμματισμένη συντήρηση ασανσέρ


Καθορισμός τακτικών περιόδων συντήρησης για έλεγχο και συντήρηση των σημαντικότερων στοιχείων, εξαρτημάτων και συστημάτων. Τήρηση και συμπλήρωση του απαραίτητου βιβλίου συντήρησης για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας.
 
     
     
 

Αντιμετώπιση βλαβών & επισκευές

Άμεση αντίδραση σε ξαφνικές βλάβες ή προβλήματα που εντοπίζονται κατά τη διάρκεια των ελέγχων. Επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικών μηχανισμών ή εξαρτημάτων.

 
     
 
     
 
     
  Συμβουλευτική των ειδικών


Η συνεχής συντήρηση ανελκυστήρων και η επισκευές όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, αποτελούν σημαντικές διαδικασίες για τη διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους και την προστασία των χρηστών.

Λειτουργούμε συμβουλευτικά, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή για τη βελτίωση της απόδοσης και της ασφάλειας του ανελκυστήρα σας.

 
 
     
 
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις, με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2109228231 / 6944616642