2109228231 Μανδροκλεους 45 & Μαραίη 1, Νεος Κόσμος nikolaosagapitos@gmail.com
hero image
 
 
 
     
 

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε. | Νέος Κόσμος Αττική


Ο εκσυγχρονισμός παλαιών ανελκυστήρων είναι μια αποτελεσματική διαδικασία που βελτιώνει τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την αισθητική των υφιστάμενων ανελκυστήρων. 

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους διαχειρίζονται κτίρια με παλιούς ανελκυστήρες και επιθυμούν να τους αναβαθμίσουν χωρίς να αναγκαστούν σε πλήρη αντικατάσταση. 

 
     
   
 
 
 
     
 

Έξυπνες λύσεις αναβάθμισης


Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την απόδοση και την εμφάνιση του ανελκυστήρα σας και να μειώσουμε τις λειτουργικές δαπάνες εκσυγχρονίζοντας ολόκληρα συστήματα - όπως τον εξοπλισμό ανύψωσης, το σύστημα ηλεκτροδότησης ή τις πόρτες.

Επιπρόσθετα, Η αναβάθμιση επιμέρους στοιχείων είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να πραγματοποιούνται μικρές βελτιώσεις σε στοιχεία όπως το σύστημα χειρισμού των θυρών, η σήμανση ή το σύστημα φωτισμού.

 
     
 
 
     
 
     
 

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες


Στην τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ ΟΕ υποστηρίζουμε κάθε βήμα της διαδικασίας εκσυγχρονισμού του ανελκυστήρα σας, από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση έως την τελική παράδοση.

Χάρη στις καινοτόμες βελτιώσεις μας, ο ανελκυστήρας σας γίνεται ασφαλέστερος, ευκολότερα προσβάσιμος και αισθητικά ανανεωμένος ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργίας.
 

 
     
 
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις, με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2109228231 / 6944616642