2109228231 Μανδροκλεους 45 & Μαραίη 1, Νεος Κόσμος nikolaosagapitos@gmail.com
hero image
 
 
 
     
 

ΜΕΛΕΤΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε. | Νέος Κόσμος Αττική


Στην τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε. είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών για ανελκυστήρες και αναβατόρια παντός τύπου.

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συνδυάζουμε την εμπειρία με την καινοτομία, προσφέροντας λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

 
     
   
 
 
 
   
 
     
  Μελέτη νέων εγκαταστάσεων

Οι ειδικοί μας μηχανικοί πραγματοποιούν λεπτομερείς μελέτες για να αναλύσουν τις απαιτήσεις του κάθε έργου και να προτείνουν τις καταλληλότερες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
     
 
     
   
 
     
  Εγκατάσταση ανελκυστήρων

Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την άψογη εγκατάσταση των ανελκυστήρων, τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.
 
     
 
     
   
 
     
  Εμπορία ανελκυστήρων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα, προσφέροντας μια εκτενή γκάμα ανελκυστήρων υψηλής ποιότητας στις διαστάσεις και τις προδιαγραφές που επιθυμείτε.
 
     
 
     
 
 
 
     
  Άμεση εξυπηρέτηση


Καθ' όλα τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας λειτουργούμε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας άμεσα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα.
 
     
 
 
 
     
 
     
  ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΑΜΕΑ


Η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις αναβατορίων για άτομα με αναπηρία, προωθώντας την προσβασιμότητα και την κινητικότητα σε όλους τους χώρους.

Επιλέξτε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων αυτό που εξυπηρετεί αρτιότερα τις ανάγκες σας.

 
 
     
 
     
 
     
  ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΩΝ


Οι ανελκυστήρες φορτίων προσφέρουν αποτελεσματική μεταφορά εμπορευμάτων και εξασφαλίζουν ασφαλή και αποδοτική λειτουργία καλύπτοντας τις ανάγκες βιομηχανιών και επιχειρήσεων.
 
     
     
 

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Οι ανελκυστήρες αυτοκινήτων είναι σχεδιασμένοι για αποτελεσματική μετακίνηση των οχημάτων σας με ασφάλεια και ευκολία κυρίως σε εσωτερικούς χώρους στάθμευσης.

 
     
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις, με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2109228231 / 6944616642