2109228231 Μανδροκλεους 45 & Μαραίη 1, Νεος Κόσμος nikolaosagapitos@gmail.com

 

Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε.
Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων | Νέος Κόσμος Αττική


Η εταιρεία Νικόλαος Αγαπητός & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει έδρα στο Νέο Κόσμο προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρων παντός τύπου σε όλη την Αττική.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που μετρά από το 1968 εξυπηρετώντας ιδιώτες και επιχειρήσεις άμεσα και αποτελεσματικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΑΡΙΣΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΑΡΙΣΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Στόχος μας είναι ανάπτυξη και η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας μέσα από την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό που αποπνέει κάθε μας έργο.

Περισσότερα
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών για ανελκυστήρες και αναβατόρια παντός τύπου, προσφέροντας λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι τακτικοί έλεγχοι και οι επισκευές συμβάλλουν στην πρόληψη προβλημάτων, παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση προς τα πρότυπα ασφαλείας.

Περισσότερα
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους διαχειρίζονται κτίρια με παλιούς ανελκυστήρες και επιθυμούν να τους αναβαθμίσουν χωρίς να αναγκαστούν σε πλήρη αντικατάσταση.

Περισσότερα